veelgestelde vragen

hoe? wat?? waar???

Misschien is er iets niet duidelijk? Je kan al enkele antwoorden vinden in onze veelgestelde vragen afdeling. Kom je er nog niet aan uit? Of op zoek naar iets heel specifieks? Je kan ons altijd contacteren via het contactformulier!

Hoe zit het met retourneren? Kan ik mijn product terugzenden?

Aangezien wij verse en consumeerbare producten aanbieden in onze shop, is het niet mogelijk om je producten te retourneren. Dit omwille van de voedselveiligheid bij geretourneerde producten. Heb je toch een probleem? Aarzel dan niet om ons te
contacteren via ons contactformulier.

Hoelang duurt de verzending?

We proberen jouw cocktails & drinks zo snel mogelijk bij je te krijgen. We verzenden binnen de twee werkdagen en als alles goed loopt bij onze leverancier heb je binnen 24-48u je product. Dit is als alles vlotjes verloopt met de door jou gekozen leverancier. Je kan dit proces volgen via een track & trace. Je wordt ook altijd op de hoogte gehouden via mail.

Hoelang kan ik mijn cocktails houden?

Door de alcoholgraad in alle cocktails is er geen specifieke houdbaarheid. Wij geven 3 maanden na ontvangst mee, maar dit is in principe langer (tot een jaar). Bewaar je fles koel en donker en na opening liefst in de frigo. Schud altijd eens even met je fles voor gebruik zodat deze al goed gemengd is

Zijn alle cocktails klaar om te drinken?

Neen, bijna allemaal zijn ze ready to serve, maar aan sommige moet je nog iets toevoegen. Dit zijn echter allemaal dingen die je meestal in huis hebt of snel kan bijhalen. We kiezen ervoor om geen koolzuurhoudende dranken toe te voegen aan cocktails waarbij dit hoort omdat dit, in my humble opinion, afbreuk doet aan de cocktail wanneer de prik eraf is. Beter toevoegen bij consumptie. Geen nood, je moet geen mixologist zijn om dit te kunnen. Alles info vind je terug door de QR-code te scannen op de achterkant van de fles, op de subpagina perfect serve op onze site of bij de cocktail pagina in onze shop.

Ik wil een custom product, kan dit?

Ja zeker, alles(bijna) is mogelijk. Neem contact op met ons via de contactpagina.

Ik heb een horecazaak, samenwerken?

Graag!!!! Neem contact op met ons via de contactpagina.

Ik heb een bedrijf en wil mijn klanten/personeel het meest awesome cadeau geven, kan dat?

Dan ben je bij ons op de juiste plaats, awesome is what we do!!! Neem contact op met ons via de contactpagina

Hallo! Mijn naam is Gani. Sinds enkele jaren zeer gepassioneerd in het maken (en drinken) van cocktails. Daarom neem ik jullie, cocktailliefhebbers, graag mee in mijn verhaal.

In mei 2014 opende ik, samen met mijn vriendin, in het hartje van Vlijtingen een dorpscafé genaamd “Mheercafé”. Naast alle liters bier en koffie, kunnen ook mijn cocktails vele Vlijtingenaren bekoren. In het voorjaar van 2020 moest ik helaas, ten gevolge van de Coronacrisis, voor een bepaalde tijd verplicht mijn deuren sluiten.

Steeds meer kreeg ik de vraag van mijn klanten naar “cocktails to go”. En van het één kwam het ander… Het idee achter “Gani’s Cocktails and Drinks” ontstond niet veel later. Ik volgde een cursus “Mixology” bij Dave Aertgeerts en ontdekte de wondermooie wereld van sterke dranken. Maar dat niet alleen. Ook het experimenteren met non-alcoholische dranken houdt mij bezig. Ik streef dan ook naar het maken van heerlijke, originele drankjes aan de hand van sublieme smaakverhoudingen.

Als barman en ondernemer heb ik bovendien ondervonden dat het niet evident is een kwaliteitsvolle cocktail te kunnen schenken in je zaak. Het vergt namelijk veel tijd en moeite om snel een lekkere cocktail te serveren. Zeker wanneer je een uitgebreid gamma op de kaart wil zetten. Vandaar dat ik met dit concept ook andere ondernemers wil treffen en hun werk een beetje wil verlichten. Het aankopen van kant-en-klare cocktails zorgt tenslotte voor stressvermindering en dus minder verloren tijd in jouw onderneming. veelgestelde vragen

Ben jij benieuwd naar mijn cocktails en heb je bovendien geen zin om helemaal naar Vlijtingen te rijden? Bestel ze nu online & geniet er nadien bij je thuis van. veelgestelde vragen